Архив на блога

четвъртък, 24 януари 2008 г.

Любовен хороскоп (част I)

Овен

Овните са изкусни в любовните игри и често постигат своите лични цели. Тъй като това е много романтичен знак, те създават “розова завеса” на съвършенство до момента, докато не убедят предмета на своето внимание в това, че те са истински рицари в сияещи брони или лейди от кралския двор. Но като цяло този знак иска да е в центъра на внимание и в личните отношения. Овните умело избират тези хора, които ще поддържат техните цели и в делата и в любовта. Този, който се въвлече в каквито и да са отношения с Овни, добре ще направи, ако винаги помни това, че всички дела на Овена и неговите интереси винаги стоят на първо място.В близки личностни отношения и в съпружеския живот Овните обикновено не изпитват угризения на съвестта за извънбрачни връзки. Едновременно не трябва да се създава впечатление, че овните нямат въобще положителни качества в личните отношения. Очевидно, хората, имащи някакви отношения с тях, трябва напълно да пожертват своите стремежи и цели. Но ако те го направят добре, то тях ги очаква любов, приключения, разнообразие, обществени занимания. С други думи няма да скучаят. Овните обикновено добре печелят за семействата си, тъй като те обичат разкоша, снабдяват своите любими с ефектни вещи.Овните обикновено не се стремят особено да имат деца, но когато това все пак се случи, те стават техни приятели и съветници.
Как да се удовлетвори Овена?
Предоставете им изобилен секс. Но преди всичко ги ласкайте. Те обожават да ги ласкаят по време на половия акт, те признават разнообразието в сексуалните отношения, считайки, че нищо не излиза от рамките на приличието. Мъжете и жените Овни трябва да бъдат акуратни и чисти. Парфюмите и фееричните пижами, увеличават тяхната привлекателност. Меката светлина и музиката особено ги възбуждат. Не планирайте среща с Овен в ранна вечер, тъй като безграничната им енергия се показва, а след това ще останете с неудовлетворения любовник през оставащата част от нощта.
Положителни черти
Това е очарователен знак. Родените под него, умеят да съчувстват, да се грижат, винаги помнят чуждите рождени дни и обичат да подаряват цветя. Често се оказват под ръка в моменти на нужда и лична трагедия, да поставят рамо, на което можеш да се опреш. В съпружеството Овните са енергични.
Отрицателни черти
Неотслабващата енергия на Марс влияе отрицателно на Овните, често им позволява да изразходват своите усилия и възможности, да разсейват енергията си. Овните са твърде сприхави Те трябва да броят до 10 преди да вземат някакво решение. Овните рядко се вглеждат в себе си. Никога няма да им навреди да изследват своите души. Овни, пазете се. Вашият основен грях е егоцентризма! Пазете се също от егоизма! Контролирайте прекалената гордост! Учете се да довеждате нещата до край! В личните ви отношения се учете да давате не толкова материални награди за любов и привързаност, но разрешавайте на вашите възлюбени да остават сами със себе си, да съхранят своите желания, стремежи и оригиналност.
Икономика и любов
Овните са шампиони по икономика в любовта. Те добре знаят цената на парите и смело атакуват своята долина на материални блага. Добре организирани, те умствено контролират своите страсти. Овните изискват висока цена за своите професионални заслуги. Това се отнася не само в деловата сфера. Това са хора, които се женят по сметка за първи път, а след това още и още. В това те виждат възможност да се предвижват напред.Ако говорим за положителните черти, Овните завоюват своя любовник на висока цена, всичко и даже повече от това, което може да предложи нашата цивилизация: съвременен автомобил, красив дом, разкошен гардероб, скъпи вечери.Тъй като самият Овен не е толкова мъдър, той се отнася с хората, имащи повърхностни знания, със съчувствие. Тези, които преуспяват във финансово отношение, често менят предмета на любовта, купувайки привързаност и сексуални удоволствия, но купувайки ги там, където ги продават най-красивите и грациозни партньори. Овенът се отнася към тях, както с домашни животни, с които те прекарват времето си.
Оценка на верността
До 20 и малко след 20 години, Овните търсят приключения и удоволствия. За Овена най-добрият период за развлечения и удоволствия, приключения и сексуална съвместимост е до 29,5 години, разбира се,ако не са принудени да се женят. След 29,5 години възможността за здрав семеен живот нараства.



Телец

Венера често действа на своите поданици така, че те стават агресивни, и когато те заемат такава позиция, те стават ловки и получават, това, което искат посредством любовни маневри. Телците обичат когато им се възхищават.Телецът е земен знак, той е способен практически да използва своя чар. Те казват, че за всяка вещ в света трябва добре да се потрудиш.Те вярват в справедливата игра – те са лоши дипломати и бизнесмени. За това трябва да избягват икономически области, които изискват нахалство, иначе няма да издържат на конкуренцията. Въобще, любовните маневри на Телците сработват по-добре не в работата и обществото, а в личния живот.
Как да се удовлетвори Телеца?
Отношението на Телеца към секса може лесно да стане прекалено прозрачно, и когато той не е свързан с партньора с дълбоки чувства, и когато на него просто му дотегне, Телецът винаги има телефона на друг подходящ партньор.
Положителни черти
Телецът е миролюбив човек и в наше време, когато всички се стремят да проявят своите желания, Телецът е пример за добродетелност. Благодарение на силите и способността си да концентрира енергията си върху едно нещо, към него лесно пристига успеха. Те лесно успяват в дейности които изискват време и упорство. Те често имат различни търговски идеи, които най-напред се оказват незначителни, а след това се превръщат в предмет от национален мащаб. Ожени ли се, той рядко се развежда. Те са верни до края, ако не сексуално, то духовно. Мъжете могат смело да се женят за жени-Телци, тъй като те са силни, благородни жени, поддържаща делата на мъжа с практически съвети. Който иска отношения, които да плуват по гладките вълни на Венера, да седнат на парахода “Телец” – никакви неспокойни вълни. Венера прави хората родени под знака на Телеца, най-подходящи за роман и съпружество.
Отрицателни черти
Инат, безразличие, егоизъм – ето с какво следва да се започне. Друг недостатък п- свърхпредпазливост. Ако нещо не му провърви, това е заради неговата неувереност и неумение да се възползва от случая. В личните отношения Телците не са способни да съединят в едно секс и емоции. Жените обичат да говорят, и мъжете са длъжни да слушат. Мъжете – Телци обичат да ги ласкаят и техните партньорки са длъжни да се заставят да кажат нещо което ласкае техния слух. Сексуалните пориви Телците тясно свързват със стомаха и навика да ядат.
Икономика и любов
Телците са необичайно изкусни при ползването на парите за удоволствия и лични цели, особено сексуални. Телците привличат много, но те самите искат този, като се поддава на техния чар на висока цена. След това му стига един човек: на него му е нужно не само качество, но и количество. Нужни са му две коли, две къщи, и ако не две жени, то поне и любовница. А жената-Телец не се стеснява да пусне в ход парите, за да привлече красив мъж. На Телците винаги им се отдава да скрият пари за черни дни. Това са тези хора, които преживяват национални финансови застои и спадове, купувайки умни вещи, като винаги запазват цената си.
Оценка на верността По принцип Телецът е твърд знак и не обича промените. В младите години Телците са особено верни на своите приятели и роднини. В семейния живот тяхната вярност е постоянна и зависима.



Близнаци

Близнаците най-умно оперират с любовни маневри. Това е знак, който дава мир на хората, решава големи дела, пише сценарии и т.н.Всъщност, Близнаците са хладнокръвен знак. Хората от този знак винаги се опитват да анализират мисли, думи, действия, реакции на другите хора. Те превръщат своите умения в изгода и средство за предвижване напред. Близнаците са импулсивни, обичат да пътешестват, обичат промените. Когато са решили да скъсат семейния възел, те нямат търпение, кога е свърши процедурата по развода.
Как да се удовлетвори Близнак?
Тъй като Близнаците имат много чувствителна нервна система, те много обичат съприкосновението. Нужно ли е да се казва, че Близнаците не са постоянни в любовта. Те често искат да се обуздаят, но не могат да изпуснат случая да изпитат още нещо интересно.
Положителни черти
Хората от другите знаци могат да действат по лесен път , по-грациозно, но никога не могат да действат по-успешно от Близнаците Те имат бърз ум, способни са да виждат нещата от всички страни, което има голямо преимущество при техните стремежи. Те имат отлична памет. Мъжете, родени под този знак, стават отлични адвокати, банкери, дипломати и обществени оратори. Жените стават добри домакини.В кухнята и` има много съвременни приспособления, за икономия на време, при приготвянето на апетитно ядене.
Отрицателни черти
Близнаците трябва да изкоренят такива чувства, като неорганизираност, недостатъчно съсредоточеност, разсеяност, раздвояване на интереси и способности. Те са склонни към умствено изтощение, за това са длъжни да се пазят от преумора. Те трябва да си почиват. Близнаците могат да развият два типа дейност, но винаги отдават предпочитание на едното. Те трябва да станат по-състрадателни към техните приятели, любими,семейство.
Икономика и любов
Близнаците рядко са изкусни в икономиката на любовта до 30 години. Оказва се, че на Близнаците винаги не им стига време за това, да посветят себе си на работа свързана с печелене на пари. За този знак има две крайности: богати дилетанти, наследили финансова мощ и безработен разорен богомолец, който раздава съкровищата на своя интелект.
Оценка на верността
Най-добрият период за придобиване на вярност – пълна неосведоменост, неувереност в своята победа. С други думи, Близнаците се очароват от недостижимото.



Рак

Ракът е майстор на любовните маневри. Той изисква твърди правила от своя партньор, които не винаги той самият не може да изпълни. Нито един от другите знаци не е способен да прояви такава фалшива добродетелност, верност, чувствителност и оскърбени чувства, като Рака, когато той лично е виновен. Разбира се, Рака посвещава доста време за създаване на уютна домашна обстановка, търси верен мъж или жена, грижи се за потомство. Но когото го постигнат , те тайно намират удоволствие в разврат, оправдавайки своите похождения с обществената дейност, работата и т.н.По природа са доста материалистични, съзнаващи силата на вещите , Ракът обикновено прави подарък на своя любим или любима след скандал.Рак – това е виновен мъж, който се е върнал от “далечно пътешествие”, носещ на жена си скъп подарък. Това е също виновна жена, която е успяла да се поразвлече с чужда мъж , докато мъжът и` е бил в командировка, а когато се върне вижда, че е изчистила целия дом, приготвила му е любимата храна. Раците са победители в изкуството на не сексуалните маневри.
Как да се удовлетвори Рак?
Правете така, че да се чувстват млади! Те обожават младостта!Единственият способ за Рака да преодолее сексуалните влечения и да остане верен е да попадне в ситуация, където това е невъзможно: на работата, на конференция, в болницата, където са неподвижни в гипса, или в обятията на любима съпруга.
Положителни черти
Като отминем това, че Ракът е много нервен, те притежават и голямо количество добродетели: покровителство, майчинско отношение към хората, лидерство в рискови ситуации и голяма упоритост. Въпреки всичко,те притежават ценно качество, което им помага да преодолеят отрицателните черти – търпение. Раците могат да бъдат необикновено грижливи, благоразумни, трудолюбиви.
Отрицателни черти
Ракът е жертва на безпокойство и страх. Те трябва да преодолеят и ограниченията, които сами са си поставили Те не трябва да живея в своето минало детство, а са длъжни с усилие на волята да се забавят да действат в съответствие със своята възраст. Да се пазят от алкохол. Трябва да се научат да слушат критика и да стабилизират настроението си.Основен недостатък е неспособността им да започнат разговор, ако има дори най-малка възможност да се окажат победени. Не трябва да ги притискат към стената, дори, ако са виновни за нещо. Те ще продължават да лъжат, отколкото да платят за своите грехове.
Икономика и любов
Рак – това е хитър търговец на любов, завършен материалист, който в икономиката на любовта стои една глава по –високо от своите астрологични братя и сестри. Съществува два типа икономика на любовта, към които прибягва Рака. Към първият тип се обръща основно в младостта, когото съзнателно търси любовта на по-възрастни. Към тях силно се привързват, особено ако им правят подаръци и не само вещи.
Оценка на верността
През младите години - лоша. Изключение от този случай, когато Ракът остане дълго у дома под ръководството на родителите, особено на майката.В съпружеството също има лоша вярност, ако Ракът не е свързан със своя съпруг в обща работа. Раците са верни когато им предлагат разкош и комфорт.



Лъв

Въпреки, че Лъвовете са топли и страстни хора, те могат да угаждат на другите хора за постигане на някакви цели. Когато се опитват да маневрират с хората в личната, деловата или социална област, те правят това незабелязано и изкусно И мъжете и жените Лъвове разполагат с голямо търпение и за това могат да провеждат любовна стратегия, която изисква много време и усилия. Те следят техния кралски двор да е запълнен с благородни, интелигентни съюзници, изпълняващи техните заповеди. Те се женят по сметка.Лъвовете се смятат за хора от първо качество. Те не избират стока от по-долно качество. Честни са в стоите постъпки и ако изискват много от хората, те са готви и да дадат много в замяна.
Как да се удовлетвори Лъв?
Преди всичко, ласкайте ги често. Ако се занимава с любов, Лъвът прекарва много време в наслади. Те обожават, когато ги ласкаят, целуват и нежно да им говорят ласкави думи. Жените на този знак искат да чуват, че тяхното лице е лице на ангел, че тяхното тяло е прекрасно, че тяхното присъствие възпламенява всеки. Мъжът-Лъв също обича да го ласкаят. Техните любовници получават значително повече, ако говорят за тяхната мъжественост и ги уверяват в това, че никого не са обичали толкова силно, даже ако това не е вярно. И действително, Лъвовете не понасят дори мислено съперник, техните партньори са длъжни да са верни . Жените на този знак не трябва да щадят своя гардероб, за да създадат съблазнителен, женствен образ. Всеки, който иска да привлече Лъва, трябва да положи усилия, за да създаде съответстваща атмосфера, т.е. разкош, интимна обстановка, приятна музика, което ще отстрани съпротивата и на най-упоритите Лъвове.
Положителни черти
Типичен Лъв – това е властен и благороден знак, притежаваш големи изпълнителски способности. Той е роден, за да е ръководител и се бори упорито за това. Той е много привлекателен за всички хора и когато трябва да постигне определена лична цел и на неговия чар не може да се устои.Слънцето, покровител на Лъва, мощен негов съюзник му помага да постига своите цели без да влага толкова усилия, колкото това е необходимо на другите знаци. Лъвът е длъжен да не разрешава на своето честолюбие да го прави нещастен и свадлив. За щастие на всички нас, те са склонни да използват своите дарове на живота по благороден път. Те знаят как да използват властта, да се държат дисциплинирано в стресови ситуации. Навярно заслужават да бъдат крале.
Отрицателни черти
Тъй като небесните управители са надарили Лъвовете са толкова добри качества, Лъвът е длъжен да се пази от самодоволство. Те толкова обичат, хората да се присъединяват към техните стремежи, че понякога не разбират , тези които не са готови да се откажат от своето “Аз” в полза на Лъва. Тъй като винаги обичат хората да мислят с добро за тях, те често слагат маската на добротелта, която в действителност не притежават, само за това, да ги похвалят. Всичко това е добре, ако те действително усвояват изгубената добродетел, тогава тази отрицателна черта може да се счита за положителна.
Икономика на любовта
Тъй като това е съдба, Лъвът обикновено достига да големи висоти, с всичките материални възнаграждения. Мисълта на Лъва да купи секс или любов е невъзможна, крайно невероятна. Лъвът може да встъпи в отношения с човек по-малко красив, сексуален и грациозен и умен, до момента в който този човек ще угажда на неговите желания , ще го ласкае и одобрява, което така му допада и което му помага за достигане на неговия успех. Мъжът Лъв често чувства, че неговата кралица не е длъжна да бъде така съвършена както самите тях. А жените Лъвици чувстват, че техните съпрузи не са длъжни да бъдат също със кралски произход. В действителност, станало е вече правило, че партньорът на Лъва по-малко съхранява своята индивидуалност, отколкото самия Лъв, те чувстват, че центърът на внимание е предназначен само за един. Запомнете: Лъвът е от семейство котки. А кога сте видели котка да изпълнява вашите заповеди?
Оценка на верността
От всички астрологични знаци, Лъвът е най-верен. През младите години Лъвовете са топли и верни приятели. По времето, когото те съзряват, стават изключително верни и предани. В съпружеския живот тяхната вярност е отлична, при условие, че съпругите им стоят по-долу от тях, вървят една крачка след тях. Никога не унижавайте Лъва на обществено място! Лъвът може даже да заплаши със сила тези, които му повишат глас пред техни колеги.



Дева

Въобще Девите не могат да контролират любовта. Девата винаги следва строгите закони на справедливата игра и се отказва да използва своя ум за да излъже хората. В семейния живот Девите изискват от партньорите да действат гладко и сдържано Те приличат на старшини на роти, винаги определят точното време и място. Всичко е длъжно да бъде в пълен ред.Астролозите често считат, че Скорпионите са най-изкусните манипулатори на Зодиака, но преотстъпват тази титла на Девите. При Скорпионите този енергия се разсейва от прекалената подвижност, докато през това време хладнокръвните Деви действат в тази посока. Отрицателните типове Деви могат а бъдат наречени енергични хора, те проявяват всички лоши черти на характера, присъщи на хората. И благодарение на своето угодническо изкуство те успешно маневрират за сметка на хората. Техните жертви рядко са в течение на нещата, до момента, когато не им бъде нанесен последния удар, тогава те разбират, че са ги измамили. Сред тези отрицателни типове са много кариеристи, те са безжалостни конкуренти.Ако имате приятел от знака на Дева и решите да се вгледате как той използва своя интелект, помолете го да ви помогне да решите проблем, който вие дълго не можете да решите сами. След това забележете, как той изкусно ще анализира ситуацията, подобно на машина, хладно и сдържано и ще ви предложи своето решение. Вие ще приемете това решение за правилно, а съвета полезен. След това добре помислете, как той може да използва своя интелект за достигане на целите си.
Как да се удовлетвори Дева?
Девите не се интересуват от ласкателите. Те изобщо не харесват такъв стимул. Тъй като причислихме Девите към по-малко страстните хора на зодиака, има едно средство да ги удовлетворите – да ги убеждавате, че ви вършат услуга. Те лесно се поддават на тази уловка и ще ви покажат как добре могат да служат.
Положителни черти
Сега може да направим комплимент на нашите Деви, тъй като те ще го приемат със скромност. Те имат много черти, достойни за възхищение: те са логични, чувствителни и систематични хора, по-скоро интелектуални отколкото емоционални, по-практични отколкото сантиментални. Те могат да поемат голяма отговорност. В отношенията с приятелите не са особено щедри на похвали, не са съчувствени и сърдечни, но са твърди, последователни и дават искрени съвети. Деца на Меркурий, те могат да са интересни и многостранни, въпреки тяхното изменчиво настроение: ту горещи, ту хладни, понякога техните постъпки са непредсказуеми.Хората от знака на Дева не са особено общителни, но разполагат с достатъчно ум, за да разберат, че това качество е ценно и им помага да се отпуснат и да си дадат по-голяма самоувереност.
Отрицателни черти
Хората от знака на Дева, притежават способност добре да се разбират с хората. Тяхната планета Меркурий ги е надарила с аналитични способности, но те не трябва да се прекалено критични по отношение на хората. Не всички понасят рязката критика. Тъй като Девите се увличат страстно по работата си, те могат да станат нейни роби и да е отдалечат от семейството, приятелите и развлеченията, което може да ги опустоши физически и умствено.
Икономика на любовта
Въпреки че Девата е развити интелектуално, тя не се числи към победителите в играта на икономика в любовта. Защо? Тяхното понятие за ценности е необичайно. Те предпочитат да ги уважават за техните умствени способности. Гордостта не им позволява да си купуват любов. Заедно с това, Девата винаги е готова да защитава своя чист образ, строгост и целомъдрие. В отношенията с любимите Девите могат да скрият своето разочарование, а след това да се вглъбят в някаква трудна работа, която да им донесе похвала за направените усилия. Девите се придържат към определен режим. Да търсят любов е нужно време, но Девите не биха го отнели от работното.След 41,5 години Девите вече са развити духовно. Сега те могат да са съвместими със Стрелците, умствен, идеалистичен знак.
Оценка на верността
В юношеството – много добра. Но Девите винаги търсят отношения със сходни хора, които дълбоко са заинтересовани в учението, работата и своите цели.

Няма коментари: