Архив на блога

неделя, 27 януари 2008 г.

Зодията определя интересите в интернет

ОВЕН
Под управлението на Марс се намират всички спортни ресурси, към които представителите на този зодиакален знак проявяват голям интерес. Стремежът към промяна и желанието първи да узнаят интересните информации правят от Овните чести посетители на новинарските сайтове. Сексът също е под влиянието на Марс. Затова мъжете Овни често наминават към еротичните страници. Но за разлика от представители на други зодии, те не крият това. Нямат особен интерес към рекламите в мрежата. Рядко натискат банерите и то само, когато се интересуват от съответната услуга.

ТЕЛЕЦ
Деловият Телец е постоянен посетител на финансовите сайтове. Ако дълго време има достъп до интернет, той започва да търси практическа изгода - посещава аукциони, борси или си прави собствена страница. Все пак не може да си позволи да пилее времето си. За Телците мрежата също е и развлечение. Затова те влизат и в сайтове, предлагащи забавления. Склонността им към флиртове и постоянното желание да имат обожатели ги водят към ресурсите за запознанства. Привличат ги преди всичко красиво оформените страници. Склонни са да чатят цяла нощ с абсолютно непознат човек.

БЛИЗНАЦИ
Представителите на този знак са с разнообразни интереси, преди всичко ползват търсачки и каталози. Обичат анимация, музика, обсъждат филми. Ценят не оформлението на сайтовете, а информационната им наситеност и интерактивност. Близнаците обичат да посещават и научни сайтове. Влече ги общуването и затова те редовно са из форуми и чатове. Способни са да завръзва добри приятелства в мрежата. Прекарват повече време в интернет, отколкото представителите на другите зодии. Понякога са като пристрастени.

РАК
Доста внимателни по принцип, и в интернет, Раците държат на безопасността и конфиденциалността. Те са чести посетители на чатове и сайтове за запознанства. Причината за това е, че са неуверени в установяването на контакти на живо. Често посещават кулинарни, астрологически и психологически портали, активно участват в допитвания. Никога не натискат банери, не се доверяват на реклами. Склонни са обаче да правят покупки чрез интернет.

ЛЪВ
Никога не обръща внимание на рекламните банери и правилно. Собственото му достойнство не позволява това. Лъвовете прекарват доста време в мрежата. Интересите им са разнообразни. Представителите на тази зодия рядко създават собствени сайтове. Но ако го направят, там има какво да се види. Информацията е изключително интересна, но и оформлението не пада по-долу.

ДЕВА
Сферата на интересите на Девите също е доста голяма. Затова и на тях им е трудно да кажат какви теми ги интересуват - увлича ги абсолютно всичко. Интернет за тях е начин да увеличат ерудицията си, да разширят кръгозора си, да научат нещо ново. Обичат новинарските и политическите сайтове, постоянни участници са във форуми. Там лесно може да ги познаете по критичните изказвания и дългите спорове. Към рекламите в мрежата се отнасят с разбиране.

ВЕЗНИ

Повече от всичко ги интересува общуването във всичките му проявления. Те много обичат психологическите тестове. Както и Близнаците, прекарват доста време в интернет, дори леко стават зависими от него. Не знаят кога точно да спрат и се оказва, че освен нощите, прекарват пред компютъра и дните си. Ценят хармоничното съчетаване на дизайн и информативност. Визията е това, което моментално привлича вниманието им, ако обаче няма добро съдържание, не се задържат особено.

СКОРПИОН
Обича сайтове за секс, магии и езотерика. Не са му чужди и финансовите ресурси, въпросите за кредитирането и недвижимите имоти. Екстремните спортове, криминалните новини и произшествията също са теми, близки на Скорпионите. Тематиката на любимите им сайтове е доста практична - всички имат отношение към ежедневието. Често посещават страници с вицове. В дизайна предпочитат тъмни тонове, особено ако са съчетани с червено.

СТРЕЛЕЦ
Обича пътешествията, затова е чест посетител в сайтове за туризъм. Разглежда забележителностите на различни страни и така се чувства сякаш ги е посетил. Спортните и страниците за активна почивка също се харесват на Стрелеца. Стремежът му да се усъвършенства го води до образователните портали. Много представители на този знак се интересуват от ресурси, посветени на религията и философията.

КОЗИРОГ
Доста консервативни, представителите на тази зодия прекарват най-малко време в интернет. Според тях това не е подходящ начин да оползотворяват времето си. Практически не посещават развлекателни сайтове, а търсят само необходимата им информация. Често подбират персонал чрез мрежата или сами търсят работа с нейна помощ. Предпочитат каталози, понеже информацията в тях е структурирана.

ВОДОЛЕЙ
Интернет е стихия. Навсякъде Водолеите могат да узнаят нещо ново, да се почувстват наистина свободни. В мрежата те се стремят към оригиналното и бързо намират нови сайтове или възможности. Сред представителите на тази зодия има най-много потребители на електронни платежни системи. Най-популярните теми за тях са стил, мода, компютри. Ако искате да привлечете Водолей към сайта си, нужно е да разказвате за последните постижения и открития. В каква област не е важно. Обръщат внимание на рекламите, но само ако са наистина заинтересувани.

РИБИ
Само представителите на този знак посещават редовно сайтовете за антивирусни програми. Те, както и Раците, се стремят към безопасност, но не и към конфиденциалност. Посещават сайтове за психология, астрология, за особеностите на човешката душа, за минал живот и НЛО. Всичко, свързано с паранормалните явления, може да ги прикове пред монитора в продължение на часове. Обичат игрите в мрежа - това създава у тях усещане за океан, в който те плуват. Към рекламите се отнасят пасивно

Няма коментари: