Архив на блога

вторник, 22 януари 2008 г.

Индиански хороскоп

Дива гъска (22.12-19.01)

Традиционалисти, противопоставят се на всичко ново. Емоционални и потайни. Склонни са да подражават на модата и това е единственото разточителство от строгите канони, към които се придържат. Много са чувствителни и често непоправимо злопаметни. Техният цвят е белият. Разбират се с Бобъра, Кълвача, Кафявата мечка и Змията.


Видра (20.01-18.02)

Изключително интелигентни впечатляващо остроумни. С голямо удоволствие помагат на ближния си. Много добри, със склонност към медитация и мечтателност. Отдават цялата си любов и грижи на децата, с които са свързани дълбоко. Техният цвят е сребърният. Разбират се с Елена, Червения орел и Гарвана.


Пума (19.02-20.03)

Те са доста затворени и чувстват необходимост да се занимават с магии и да се обкръжават с мистика. Изпадат често в меланхолия и депресия.Нерешителни и несигурни в себе си. Крият чувствата си от тези, които обичат.Техният цвят е синьо-зеленият. Разбират се с Дивата патица, Бобъра, Кълвача, Змията и Кафявата мечка.


Червен орел (21.03-20.04)

Притежават голяма физическа, умствена и емоционална енергия. Предопределено им е да просъществуват и при най-тежки условия. Лесно се въодушевяват от новото и бързо изоставят недовършена предишната си работа. Дългият им език често им създава неприятности. Излъчват оптимизъм. Техният цвят е жълтият. Разбират се с Северния елен, Елена, Моруната и Гарвана.


Бобър (20.04-20.05)

Изпъкват с голяма интелигентност и голяма подвижност. Лесно се справят с всички задачи. Обичат да си угаждат, наслаждават се на патриархални нрави. Смели са. Техният цвят е синият. Разбират се с Дивата гъска, Кафявата мечка, Змията, Пумата и Кълвача.


Елен ( 21.05-21.06)

Впечатляват и очароват със своята елегантност. Импонират им силата и енергичността. Впрочем те са повърхностни и не се съобразяват с последиците. Не може да им се вярва. На децата си обръщат голямо внимание. Техните цветове са зеленият и белият. Разбират се с Видрата, Червения орел, Гарвана, Моруната и Северния елен.


Кълвач (22.06-22.07)

За тях гостите са винаги добре дошли. Обичат материалните блага и влагат всичко в дома и семейството си. Много са верни и за тях бракът е свещен. Притежават младежки дух. Не се интересуват какво става в чуждите къщи и са изцяло обърнати към ближните си. Техният цвят е розовият. Разбират се с Кафявата мечка,Бобъра, Дивата гъска, Пумата и Змията.


Моруна (23.07-22.08)

Остроумни, с ясновидски способности. Със своята храброст, сила и воля те имат всички качества на добри лидери. Трудно може да влезете под кожата им. Те са страшно отмъстителни и не забравят нищо. Техният цвят е червеният. Разбират се с Елена, Червения орел, Северния елен и Гарвана.


Кафява мечка (23.08-22.09)

Енергични, храбри и издръжливи. Изключително остроумни. Бързо и лесно достигат поставените цели. Умеят да се контролират. Обожават децата, въпреки че се правят на по-строги, отколкото са. Техният цвят е пурпурният. Разбират се с Дивата гъска, Пумата, Кълвача, Бобъра и Змията.


Гарван (23.09-22.10)

Съобразителни са и навсякъде имат приятели. С подчертана емоционалност ученолюбивост са. Вярват в приятелството и са уверени в любовта. Обсипват децата си с нежност. Техният цвят е кафявият. Разбират се с Видрата, Червения орел, Елена, Северния елен и Моруната.


Змия (23.10-22.11)

Те са изключително интелигентни и са пълни с новаторски идеи. Ако идеите им не се приемат, ги обзема ярост. Постоянно преценяват противоположния пол и се увиват около него. Правят се, че не забелязват децата, въпреки, че непрекъснато ги контролират. Техният цвят е зеленият. Разбират се с Дивата гъска, Бобъра, Кълвача и Кафявата мечка.


Северен елен (23.11-21.12)

Тяхната интуиция често достига до ясновидство. Прецизни са и постигат много добри резултати в работата си. Стремят се към целта решително. Приятелите повече ги отблъскват, отколкото привличат. Смятат, че подрастващите трябва отрано да бъдат самостоятелни. Техният цвят е черният. Разбират се с Червения орел, Моруната, Видрата, Гарвана и Елена.

Няма коментари: