Архив на блога

четвъртък, 24 януари 2008 г.

Всяка зодия има свой елемент, към кой принадлежите вие?

Огън (овен, лъв, стрелец): Огнените хора са спонтанни, бързи, приливат от енергия. Те могат да изглеждат самовглабени или твърде обективни. Притежават висок дух, самоуважение, ентусиазъм, непреодолимо желание за себеизява, както и огромен стремеж към свобода.

Земя (телец, дева, козирог): Земните знаци са известни с твърдоглавието си, основано върху опита и наблюдението на действителността. Те не се увличат обикновено по бляскавите и повърхностни неща, предпочитат реалното пред имагинерното, теорията пред интуитивните полети на въображението. Искат реални резултати, проевяват търпение и самодисциплина, за да ги постигнат. Имат вродено разбиране за света и неговото многообразие, проявяват жилавост и издръжливост при постигане на целите си. Притежават и безгранично търпение, което ги прави упорити.

Въздух (близнаци, везни, водолей): Въздушните знаци отдават особено значение на теориите и концепциите и намират подходящ начин за словестна изява, като често прибягват до абстрактни съждения. Те запазват своята безприострастност и не смятат за необходимо и полезно да се намесват в силните емоции на другите хора или техните проблеми. Те предпочитат да се движат над всичко това като въздух!

Вода (рак, скорпион, риби): Интуитивни, с въображение и богата душевност, те са изцяло отдадени на сетивното. Водните знаци са дълбого емоционални и преливат от състрадание към другите, но понякога и от съжеление. Много добре познават тайните на своята интуиция, независимо, че могат да изглеждат чудаци в очите на околните. Те просто знаят. Те са мистици и мечтатели, хора, които са във връзка с по-дълбоките измерения на живота. Задълбочени са, донякъде тайнствени и носени от полета на духа.

Няма коментари: